Wim van de Camp en de móóderne media

In de Week van Wim houdt CDA-lijsttrekker Wim van de Camp ons op de hoogte van de campagne voor de Europese verkiezingen. Het CDA-team gaat steeds verder met de móóderne media, vertelt de sympathieke Wim. Als het zo doorgaat kan het CDA duizenden mensen bereiken via de móóderne media. En Twitteren, “dat is echt geweldig, de mensen zijn heel direct.” Als Wim even kan, probeert hij binnen een paar minuten te antwoorden. Eens even kijken of we Wim kunnen betrappen op een sappige Tweet.

@Wim en @Maxime drinken bier
@Wim is een fanatieke Twitterazo. Hij heeft bijna 800 volgelingen en zelf zit hij tegen de 2000 andere Twitterazi op de hielen.In het echte leven neemt Wim wel eens een drankje met Super-Twitteraar @Maxime Verhagen, die in zijn vrije tijd ook nog Minister van Buitenlandse Zaken is.
Wim houdt dus van het goede leven. Regelmatig een biertje, soms zelfs een Palmpje. Als het lekker weer is, zit hij graag op de motor. Gewoon ‘effe gassen’!!. We weten het allemaal dankzij Twitter!

@Wim op de motor
“Gesjouw van EU campagne gaat je niet in de kouwe kleren zitten”, twittert Wim na een lange dag. En dan ook nog die lange vergadering van de Jos Brink (homo) emancipatieprijs laatst. Kom op Wim! Oude krijgers zijn toch taai! De harde campagnestrijd begint pas op 9 mei, zo liet je ons weten. Als je nu al moegestreden bent…..Even een uurtje racen op je Ducati 848 en je kan er weer tegenaan. Ja mensen……., Wim houdt van ‘spelen’ op de A4. Op de motor pakt hij zijn welverdiende rust. We weten het allemaal dankzij Twitter!

@Wim is Eurorealistisch
Tussen alle epische volzinnen over het weer en de motor, schrijft Wim ook nog wel eens iets inhoudelijks. Het campagneteam heeft vergadert over de betekenis van internet bij de verkiezingscampagne. Kijk Wim, daar kunnen wij van BWP iets mee. Verder lezen we dat Wim Eurorealistisch is en hij niet in één Europese superstaat gelooft. We weten het allemaal dankzij Twitter!

PS. Dit blog verscheen ook op het weblog van Beste Webpoliticus

Lees ook:Maxime Verhagen twittert
Lees ook:PvdA weer dief van de staatskas
Lees ook:De baard, maar niet van Sinterklaas
Lees ook:Verkiezing Beste Europese Webpoliticus
Lees ook:EU is de grote winnaar van het gasconflict

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.