PvdA weer dief van de staatskas

Het is alweer oud nieuws, en het zoveelste bericht in een lange rij, maar de Partij van de Arbeid heeft weer eens geldPvdA ontnomen van de mensen die het werkelijk nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan de ouderen in verpleeghuizen. Die slapen vaak met zijn vieren op een zaaltje, na een leven van noeste arbeid. Geen tijd voor een praatje met het onderbetaalde personeel. Daar is geen geld voor. Die belastinginkomsten gaan naar allerlei subsidieclubs. Mensen met een studie die eindigt op –ogie. Die moeten wat te kletsen hebben. De Alfred Mozer Stichting, bijvoorbeeld. Of de Wiardi Beckmann Stichting. Of de Evert Vermeer Stichting. Eveline Herfkens. Of de Kamerleden van de PvdA. Of BKB, dat hippe evenementenbureau met hun flitsende website en een paar vlaggen in de grond van Schokland. Noem het maar op.

U woont in Utrecht, of in Eindhoven? Dan mag u de burgemeester kiezen. Kosten: €1 miljoen. De keuze: PvdA of PvdA. U houdt niet van indoctrinatie? U krijgt het zoveelste pr-verhaal over de Europese Unie. Kosten: €94.000 (uit het Europafonds) voor de vrienden van staatssecretaris Timmermans. Frans Timmermans, van Europese Zaken, kent natuurlijk de regels voor aanbesteding. Dat zijn Europese regels. Toch ging de opdracht en het eten uit de staatsruif naar zijn partij, die nog weinig bestaansrecht heeft.

Maar goed, de SP wil opheldering en de reacties bij GeenStijl zijn weer duidelijk genoeg. De verontwaardiging heeft aan voorgaande misstanden niets veranderd. Het wordt tijd voor actie. De minister van Financiën moet nu een grens trekken, maar ook Wouter Bos is prominent lid van de PvdA, natuurlijk.  

Lees ook:Nog een vacature!
Lees ook:Rechts blok onder constructie
Lees ook:Stroom van illegale migratie door Schengen-zone
Lees ook:Binnenkort Europadag PvdA in Groningen
Lees ook:‘Kip! Het meest mishandelde stukje vlees’

Eén reactie op “PvdA weer dief van de staatskas

  1. klaas

    tja nilsson linkse rakker waar zit u nu!!!!!
    met u mooie linkse praatjes.Dit is satire hoor!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.